torstai 3. tammikuuta 2013

You ain't gotta run when the music comes on

Mitä tarvitaan kohottamaan tunnelmaa masentavaakin masentavamman lattialla makoillen vietetyn lomaviikon jälkeen? A) Paljon rahaa. Mä en yleensä harrasta uusien vaatteiden ostamista, tai ylipäänsä minkään ostamista, mutta tänään päädyin shoppailuterapoimaan itseäni. Onhan se nyt oikeesti ihan mielettömän hauskaa!

Heräsin aamulla muutaman tunnin todella hämmentävien unien jälkeen siihen kun Kaisla soitti tulevansa hakemaan mut kymmenen minuutin päästä. Hakemaan minne mitääh? No, se oli vaan päätelly että mun ei tee hyvää olla Ruutanassa enää hetkeekään kauemmin joten se raahas mut pois täältä. Hyvä, koska en olis saanu sitä itse aikaseks. Kaisla vaihteenvuoks perseili ratissa suuresti, vähän siinä vieressä istuessa kuumotteli et mistä penkasta meidät pitää lapioida pois. "Pääseeks tuolta? Saaks tästä ajaa? Mahutaanks me tästä? HEI KATO TOHON VOIS JÄÄDÄ JUMIIN AJETAAN SIITÄ!"

Hyppäsin sen kyydistä linja-autoasemalla, jonka pihaan se meinas jäädä istumaan vartiks, koska hei, tässähän saa pysäköidä ilmaseks, vartin! Kelasin eka olevani raju ja radikaali ja lähteväni johonkin kauemmas, mutta päädyin tylsästi Ideaparkkiin, jossa oli venäläistulva! En todellakaan muistanut miten ihanaa on oikeesti vaan tuhlata. Määrällisesti ei tullu hirveesti paljoa mitään ostettuakaan, mutta voi sitä rahankatoamisen määrää. Ja siis oikeesti ei juma, mä ostin korkkarit! Ja maksoin niistä aivan saatanasti omaan budjettiini nähden, mutta hei c'moon. Ja elättelen toivoa, että mummu rakastuis niihin yhtä paljon kun minä ja jälkikäteissponsorois ne mulle. Niistä tulee kuvia heti kun saan aikaseks! Mikään paitsi täydelliset kuvat ei oo tarpeeks hyviä näille ihanuuksille! Eli unohtakaa, ei mitään kuvia tule.


Vielä jos mainitsisin rahankulutuksesta, niin hihi, uus linssi tulossa kun vihdoin sain siihen rahat kasaan!

Ja sitten tunnelmankohotukseen tarvittava asia B) Kisu! En koe tarpeelliseksi sanoa sanaakaan, Töppönen on mun kirkasvalolamppu.


Vielä kun näiden kahden asian lisäksi sisällyttää päivään kohdan C) Musiikki, eli tässä tapauksessa tarkennettuna Every Time I Die, Cancerbats, Aivolävistys & Blood for Blood niin kyllä toimii. Ne on soinut tänään suloisesti sekaisin koko päivän, voi kuinka kovasti pidänkään! Ja kyllä, tämä tunnelmankohotuksen lyhytohjelma toimi, sillä ainakin päivällä oli ihan mukavaa. Linkoutui sekin mukavuus tässä illan mittaan, mutta sitten satuin muistamaan kuinka hauskaa on suunnitella reissuja, joten aloin tekemähän loistavia suunnitelmia jotka toivottavasti toteutuvatkin!

VIRITTÄKÄÄ MUMMONNE, HUOMENNA ON TYÖPÄIVÄ!

np. Every Time I Die - The Marvelous Slut

Ei kommentteja: