perjantai 11. tammikuuta 2013

Stop the music for a while

Hän keskiviikko. Hyppytunti ja vähintään kolme kuppia kahvia. En ole varma onko musiikinluokassa soitettava musiikki kaunista vai sian raiskausta. Jäätävä analyysi kahdeksasta 7-11 vuotiaasta koululaisesta on jäätävä, varsinkin jos joutuu kyseiset henkilöt keksimään. Yrityksenpuutteesta ei ainakaan jää kiinni. Nyt jos olisin tunnollinen oppilas, kirjoittaisin äikän kirjotelmaa mutta sen tulee olla liian asiallinen nyt kirjoitettavaksi. Kofeiinihorkka ja kohta lisää kahvia, lattialla koko yön pyöriminen sai selkänikin kipeäksi JOTEN.

Hän tiistai. Reenit, ah, maistuu. Poistuminen hallista Converset kädessä roikkuen, ja sitä katseiden määrää; "HEI TOLLA EI OLE KENKIÄ!" 

Enkä saa mitään aikaseksi. Voi johtua siitä, että tulin eilenkin kotiin siinä yhdentoista jälkeen ja rojahdin sängylleni josta en sitten jaksanutkaan nousta ennen kuin kello näytti 6:30 ja kissat vaativat ruokaa. Silmäystäkään en taas nukkunut. Kuinka kauan näin voi jatkaa? Kahvin voimalla kyllä. Lattialla odottelee uusi objektiivi testausta, kuten myös korkkarit kuvausta. Ja ne koulukirjat. Ei. Saanko nukkua voinko nukkua, tämä alkaa olla pelottavaa. OMENAPUUSTA KASVAA AURINGONKUKKIA. Mä en kestä. NUKKUU. MITÄ. AAAAAA.

np. Korn - Here it comes again

Ei kommentteja: