tiistai 15. tammikuuta 2013

WRAHSWJ

Viimenen piiikhäpostaus ennen kun mulla on virallisesti oikeus opintotukeen! Helmikuussa on juhlat! Tai jotain, saan rahaa! Toivottavasti!

Viihdyin koulussa koko päivän mutta yhdelläkään tunnilla en ollut paitsi psykan tunnilla käväsin kunnes tajusin että hei mullahan on hirvee kiire. Noh, ysiluokkalaisia oli kiva johdattaa koulumme maailmaan ja siinä sivussa kuunnella kaunista laulantaa a la musalinjalaiset. Lahjattomat reenaa mutta Riku tarjos mulle kaks kuppia kahvia ja jee! Join tänään todella paljon kahvia mutta eihän se haittaa koska nyt huudetaan KOFEIINIHORKKA!1 Siis en todellakaan tosiaan tiedä mitä höpötän.

Kävin saksituttamassa päätäni, luultavasti aamulla huomaan kuinka lyhyet nää on ja järkytyn, mutta HEI mun sivusiilissä on maastoutunut vaaleanpunainenpantteri ! Joka on punainen mutta on silti! Koska Maija on paras parturi ikinä!

Juuri tajusin että hei pakko olla vielä tälleen hehe nuorena ruma kertaalleen joten hellurei, huomisesta eteenpäin onkin 365 päivää aikaa olla ruma taas! Miksen sano tätä joka päivä? NYT KUUMOTUS koska kello on kohta 00.00 joten HEIHEI.


(Huomatkaa kisu!)
np. En kehtaa - Myöntää

Ei kommentteja: