sunnuntai 27. tammikuuta 2013

CHÖÖMENIYS i Tammerfors!

Voi ei, miten ihana viikko! Raskas, stressaava, vähäuninen ja dramaattinen, mutta aivan ihana! Sunnuntaina saatiin uusia tuttavia tänne kylmään Suomeen ja lauantaiaamuna lähti sitten viimesetkin takasin kaukomaille. Tosi suppeesti nyt tapahtumia, mutta kuvia kyllä on ihan muutama, ja ne on suurimmaks osaks keskittyneitä Juuson kauniiseen naamaan, mun kamera rakastaa sitä tai toisinpäin, siitä huumoria sitten!

MAANANTAI ja väsyneinä koululle, ryhmäjako ja tehtäviä, luppoaikaa ja perseilyä.Kiertoajelu ympäri Tamperetta, Ellalle syömään ja tutustumista vieraisiin, pulkkamäkeen josta löytykin hirvee määrä ihmisiä ja urheiluahan tollanen on! Parasta.


TIISTAI eli ihan hirveesti luppoaikaa! Aurinkoenergialuento josta ei kukaan tainnut ymmärtää sanaakaan. Kuumottelua ja kavereita.
Koskarihengailua osa yksi, saunailta Varalassa kymmenen partypizzan kera, rohkeita avantouimareita, suomenkielen haasteita, upeet keskustelut tyttöjen kaa kotona!
KESKIVIIKKO ja stressin huipentuma, melkein flopannut powerpoint, hyppiä ikä kaikki, keskusteluja, Boyfriend ja Call me maybe, ryhmätöitä ja loput pizzat.


 Leikkimistä Vapriikissa, metsäkonesimulaattori, ihanuutta, delfiinejä, kotiin ja tyttöset halus saunaan, istuttiin saunassa sitten yli tunti ja puhuttiin asioista piimälimpuista tunneleihin!


 

TORSTAI ihan liian aikainen herätys, hieno bussimatka, voi sitä naurun määrää! Navigaattori ja mitä kaikkea. Olkiluodon ydinvoimala, siniset Puuha-Pete kypärät, KANI, kahvia, luento ja viemärit, laadukas äänentoisto. Kiinnostavaa oli! Oikeesti! Huippua! Ruokailemista ja voi ei sitä naurua. JA TERVEHDYS!Huikeet paardit, matkaopasauktoriteetti, väittely jonka pääargumenttina dinosaurukset, viis kertaa Frontside Ollie. Kotona herkistelyä, onko teidän pakko lähteä jo huomenna?!

PERJANTAI iloinen aamuherätys ja Danuta rautatieasemalle, herkistelyä. Kotiin ja kahvia, kouluun ja kahvia, psykan tunnille ja sieltä sitten pois heti kun mahdollista, lisää herkistelyä, en olisi halunnut päästää Elisabettaa pois. Seuraavan tunnin perseily, aka poissaoloselvityksen suunnittelu. Jääkiekkomaaottelu Suomi - Puola. Urheilun määrä ! Toimistolle, Ellalle, kaupunkiin, illanviettoa huippuseurassa, oli ihan mahtava ilta etten sanoisi, vaikka musiikki olikin aika syöpä. Kävelyä ympäri kaupunkia, nukkumaan!


LAUANTAI hyvällä tuulella herääminen, lämpö. Vanhoja tuttuja bussimatkalla, Koskarissa kolmatta kertaa tällä viikolla, tällä kertaa vaan koko päivä. Bändikonsertti, hienous. Sitä onnellisuuden määrää, en käsitä mutta parempi niin. Halu soittaa. Inspiraatio. HYMY. Ja kaikki on hienoa. Ihanuus. Kaisla pilasi päiväni, ja sen jälkeen on ollut niin tyhjä olo. Mutta tämä oli paras.


Eikä suklaa aiheuta syyllisyyttä, yhtä paljon kun ikävää. Voi, nähtäisiimpä me jo uudestaan. Mulla on ehkä paikka tässä maailmassa, en vaihtaisi sekuntiakaan. Toivottavasti en ikinä unohda !

np. Disturbed - Down with the sickness

3 kommenttia:

TIINA kirjoitti...

Näänkö mä väärin, vai onko Ville mikissä?

Hebaa kirjoitti...

Kyllä se on.

Hebaa kirjoitti...

Kyllä se on.