maanantai 7. tammikuuta 2013

Un disco se puede gustar tanto como un kilo de pepinos

MINÄ RAKASTAN TUOTA PYÖREÄÄ ESINETTÄ JOTA PALLOKSIKIN KUTSUTAAN.
Toisin sanoen pääsin tänään taas jalkapallon makuun, kun meillä nyt vihdoista viimein selkeni valmennuskuviot ja näin saatiin sitten kausi alkamaan! Oli niiiin ihana nähdä kaikkia pelaajia, sen ikävän mitä niitä kohtaan on tuntenut kokoajan tajusi vasta oikeesti kun istuttiin kopissa ja samat vanhat läpät jatko lentelyä. Musta tuntuu, että meidän uus valmentaja vaatii aivan täydellisen paljon. Pääsee oikeesti tekemään töitä ja näkemään vaivaa. Toivottavasti myös tuloksia. Reenit oli kans jotain niin hienoa, tuitui kun en huomenna varmaan kävele kun oli vähän rankkaa, mutta sepäse juuri onkin parasta. Oih tämä urheilijan kieroutunut mieli on kiero.

Oon tänään aika tiuhaan tahtiin vilkuillu kalenteria muutaman seuraavan viikon osilta. Se näyttää aivan kamalalta. Mutta that's just fine. Eipä tule tylsää. Ja kun tietää, että se tulee helpottamaan, ehkä. Lukiota takana 13/75--> ! Eli se vielä kyllä tulee helpottamaan! EHKÄ.

Koulun alku oli todella yööörgh-tuntuista, ainakin kun kisut päätti olla yöllä aivan saatanan ärsyttäviä. Töppönen varsinkin! Sen mielestä vaan yksinkertasesti oli aivan kerrassaan loistava idea alkaa raapia mun ovea puoli viideltä, kun olin just melkein saanut unta! Voi juma, ja vessatkin piti arvon kisuille siivota ettei joutunu siivoomaan mattoansa. Eikä sieltä pihaltakaan tarvitse tulla sisälle kun vasta sillä 83. kerralla kun käydään huutelemassa. Mutta tunneilla meinasin nukahtaa, joka ei yllätä. Kuten ei sekään, että en todellakaan ymmärtänyt sanaakaan jonka opettaja sanoi matikan tunnilla. Pääsin kuitenkin elvyttämään ja sitomaan hienoja painesiteitä, joka on sentään parasta! Pirun vaikee vaan sitoo jonkun toisen nilkkaa tai rannetta, mä oon tehny sitä aina vaan itelle. Ja espanja on parasta koska kurkkuja. Toisaalta kiva, että on taas rytmi.

VAIKKA TÄMÄ RYTMI KYLLÄ JOHTAA RYTMIHÄIRIÖÖN.

Koska askartelu (siis leikkaa-teippaa) on parasta, väkersin itelleni tollasen asian jolle en tiedä nimeä, mutta se majailee peilini yläpuolella joten sitä joka päivä tulen ainakin vilkaisemaan, ja uskon alitajuntani hoitavan loput! Tätä toivon, tavoittelen, yritän saavuttaa tai muuten vaan yoloilen tältä vuodelta.


Että tälläistä, toivon salaa että joku voisi hengittää puolestani, itselläni ei taida olla aikaa.

np. 69Eyes - Love Runs Away
Ps. Nyt juuri tätä lopetellessani tämä kipale alkoi soimahan ja HUHHU nyt tuli ikävä keikoille.

Ei kommentteja: