tiistai 8. tammikuuta 2013

Ain't nothing gonna break my strike

Pidin sua eri asemassa kun muita, mutta enpä pidä enää. Tervetuloa ihmisten sekaan, joilla ei ole oikeutta nähdä muuta kun se ruma hymy. HA, itseäsi voinet syyttää jos haluat, vaikka en ole varma onko se nyt sinun kannaltasi yhtään huono juttu. Keskity sinä niihin, jotka ovat näkyvillä, niihin joiden kanssa kehtaa näyttäytyä, niihin joiden kuulumiset sua kiinnostaa.

Tämä päivä kuulostaa tuskalta ja sitä myös on! 64 matematiikan tehtävää, joista saa tehtyä 18 kunnes pää lopullisesti sanoi ei. No, vielä kuukausi aikaa, mutta määrä vaan kasvaa! Suosittelisin itselleni taktiikkaa tee tehtävät silloin kun ne annetaan. Enpä usko. En jaksanut tehdä ruokaa. Vaikka mietin koulussa kokonaiset kuus tuntia, että mitä ruokaa teen ja päädyinkin jo vastaukseen, en jaksanut käydä kaupassa enkä olis myöskään jaksanut kokata. Täytynee huomenna harrastaa taas viikoks ruuan väsäämistä yhdeksältä illalla.

Myös tänään muistin miten on sattunut ja miten tämä sattuminen on ajan kuluessa muuttunut, mutta ei todellakaan helpottanut. Muistan jokaisen iskun jokaisen kerran kun veistä käännettiin haavassa. Se juuri tehtiin eilen taas! EN HALUA KUULLA ONNESTA. Ainakaan sinun enkä hänen! Rakkaus oih sitä tuskaa.

Mutta iloisen tunnelman tunnettuna lähettiläänä, fiilistelen Murua parilla kuvalla tuolta arkistoista.


Koska mulla on ikävä Murua, ja mulla on ikävä Tiinaa. Ja molemmat, varsinkin ensimmäinen on tällähetkellä hyvin ajankohtainen aihe! Siitä myöhemmin tulevaisuudessa. Toivottavasti!

Jos mä menisin nukkumaan, pyörisin turhaan koittaen nukahtaa jee ei kiitos, taidan pakottaa pääni vielä muutamaan pinta-alaan ja muuhun hauskaan laskutoimitukseen.

np. Royal Republic - 21st Century Gentlemen

Ei kommentteja: