tiistai 4. joulukuuta 2012

I'm living out Frank Coppola's dreams

Kas, astuin sisälle kirjastoon ja aula oli täynnä lähinnä eläkeläisiä. Kelasin hetken tai parin, että aionko sulloutua tuon massan läpi, mutta sitten tajusin, että hei, näähän myy nää pois heittämänsä kirjat! Voi sitä tungosta, mutta vielä enemmän voi sitä ilmettä, jonka arvon kirjastotäti onnistui naamalleen vääntämään kun ojensin kirjoja joita olin ostamassa: Tauti nimeltä mafia ja Vastustamisen historiaa. Mitähän mahto ajatella. En myönnä olevani mikään poliittinen paskiainen joita nää molemmat kirjan kiinnostaa ihan hirveesti.

Tänään on peikkopäivä. Ei kiinnosta en jaksa vaivautua ajattelemaan hiuksiani, enkä viime yön valvomisen aiheuttamista tummista silmänalusista.

Kas, tuon pätkän kirjotin viime keskiviikkona, mutta olkoon siinä nyt. Kävin eilen Mielikylvyssä Anun kanssa, energiat virtaa vieläkin. En ees haluu että ne ikinä pysähtyis, koska tää on ihan parasta kun ei oikeesti tarvii ajatella. Aamupalaks maca-vaniljaraakasuklaata ja minttuteetä, nyt on niin hifistelyy että.. Tänään käyn salilla ja hifistelen tän huoneen siistiks.

np. Lords Of The New Church - Russian Roulette
Ps. Ainiin, kun harvoin päivitettävät blogit ei riitä, tein tollasenkin; klik.

1 kommentti:

TIINA kirjoitti...

Pidän biisivalinnastasi! ;)