lauantai 8. syyskuuta 2012

They cant stop us LET THEM TRY !

FOR HEAVY METAL WE WILL DIE !

Tosi monet päivät on ollu parempia kun edelliset, mutta ne edellisetkin on ollu seittemän kertaa parempia kun tämä. Kaikki lähti aamusta, kun käytin rakasta kännykkääni ja sain asian X selville. Sitten kaikki oli mustaa ja  epämukavaa koko loppu päivän. Reeneissä oli ihan silleen lepposaa, reenattiin Empun kanssa Leeviä. Heh, siitä tulee vielä hyvä kun noin nuorena alotettiin valmennus. Ja sehän ei kentälle siirry vaikka haluiski. Söin tänää tosi paljon, en mitää muuta oikeestaan tehnykää. Mut mulla oli tällä kertaa oikeus siihen. Vitun taidehomot ja muut. Kaikki vitun muut. Se voi olla, et se on pelkästään mun mielestä, mut väsynyt.




Reenien jälkeen Kaisla ja Leea tuli Ruutanaan kahville, kaljatarjoilu autossa on parasta. Ja Kotona juoskenneltava salmari, ah tänään tuli niin tarpeeseen. Ihan liikaa kaikkea, pakko päästä välilä vähän nauttimaan. Jesse on loistava. Tuli ikävä myös sumialaisia. Voisin pikkuhiljaa mennä nukkumaan, uus sänky odottelee tuolla.. Hiton iso se on, tyyliin saman korkunen kun mun pöytä.. mutta ihana se on. Tässä kohtaa mun pitäis ehkä harkita nukkumisyritystä, kello on puol viis, kolmelta pitäis olla pelissä Lamminpäässä. Sitä ennen pitäs saada huomisillaks tekemistä.



Just taas tajusin miten hieno kissa Töppönen on, kuin paljon sitä voi rakastaa. Kuin paljon mitään voi rakastaa. En varmasti osais enään elää ilman sitä. Ja tajusin kuinka mulle ei oo ikinä sanottu mitän kauniimpaa kun "Saat kahvin maistumaan hyvältä." Mutta aw, rakastun nyt kaikkiin muistoihin uudestaan. Hyviin ja huonoihin, kaikkea voi nyt rakastaa. Paitsi sitä faktaa X. Vaikka henkilöä ehkä kyllä. En tiä en mä enää tiä mistään mitään.

np. Manowar - Die for metal

2 kommenttia:

Carita kirjoitti...

äää oot kaunis !

Helmi kirjoitti...

siis mä en oo ite tossa ylimmäs kuvassa mut no kiitti:)