torstai 27. syyskuuta 2012

This sinking ship I'm taking back from your control

Koeviikko alkaa huomenna, luin tänään kolme tuntia psykologiaa. En ikinä olis uskonut, että voin viettää niin kauan aikaa nenä kiinni samassa kirjassa. Vaikka no, en mä oikeasti edes lukenut paljon, kirjotin paljon enemmän. Oon tosi ylpeä itsestäni, koska luulin käveleväni kokeeseen valmistautumatta yhtään. En jaksa stressata aiheesta, mitä sitä suotta. 

Oli tosi kylmäsateinen päivä, reeneissäkään ei oikein tehty mitään. Jos en olis ollu niin täydellisessä syväjäässä kun tulin kotiin, olisin käyny lenkillä. Mutta en käyny vaan tein ruokaa; riisiä, kukkakaalia, sipulia. Ei varmaan löydy mitään parempaa. Nyt soi Billy Talentin uus levy, joka ei kuulosta oikeestaan yhtään hassummalta tälleen pimeydessä. En oo varma, toimiiko tää päivänvalossa. 

Joskus on jees pyöriä koko yö sängyssä saamatta unta. Tai nukkua pari tuntia. Mutta "joskus" on vähän harvemmin kun kolmesta viiteen yötä viikossa. Alan väsymään tähän väsyttämättömyyteen ja sitä seuraavaan koulussa vallitsevaan kofeiinihorkkaan. Mutta en tiä, kai tää käy näinkin, ei tästä ole mitään haittaakaan ainakaan toistaseks ollu. Ellei liian monia ajatuksia ja tyhjyyksiä lasketa. No, mä jatkan pyörimistä. Anni tulee käymään huomenna.


np. Billy Talent - Runnin' Across the Tracks

Ei kommentteja: