tiistai 18. syyskuuta 2012

Taisin kävästä eläintarhassa

No huhhu! Siis hullua, mutta kyllä jotain niin parasta! Käytiin mutsin kanssa Tainalla, joka on mutsin kaveri opiskeluajoilta. Siis ihan käsittämätöntä, huhhuh. Huhhuhitteluni syynä on eläimet. Siis herrajesta, siitä talosta löyty kaks koiraa, kaks rottaa, erakkorapu, papukaija, muurahaisterraario, jotain ihme kotiloita, jotain muita kotiloita, sammakko ja sammakon ruuaks banaanikärpäsviljelmä! Tänään olen siis jutellut loistavan papukaijan kanssa, silitelly huomionkipeitä koiria, ollut rottien kiipeilytelineenä ja ravun purtavana. 

En ehkä ikinä tokene tästä, oli aika mielenkiintosta! Ja lisää niitä on kuulemma tulossa, ainaki joku iso sammakko. Alla kuvia edellä mainituista lähes kaikista karvaisista ja karvattomista eläimistä. Rotista sai tosi huonoja kuvia koska niitten nurkassa oli pimeetä ja aina kun ne tuli pois sieltä niin ne kiipeili mun selässä joten en onnistunu sillonkaan niistä mitään räpsimään. Sammakko oli nukkumassa ja muurahaiset unohdin kuvata. Ja rapu meni kans piiloon. Koirat nyt pääasiassa vei kaiken ruututilan.










Vanha rouva Donna 



Uusi tuttavuus Bella 

Käytiin ostamassa Kaislalle eväitä huomisiin kirjotuksiin, vaikka ihan turhaan se siellä syö kun ei se osaa kuitenkaan mitään. Olin kuulemma ärsyttävä tänään. Aivan varmasti olinkin koska rotat on parasta heti kisujen ja papukaijojen ja kahvin jälkeen, ja jyväskyläläisiltä on jääny nyt pahasti päälle tää pitkävokaalijokaväliin -puhetapa. Ainii joo meinas unohtua ihan kokonaan, sain maton jee. Se on valkonen, mitä ihmettä, mutta kuin pehmee voi matto olla?! Siis pehmeempi kun mun sänky. Tms. Mun huone näyttää sairaan kivalta. Vielä kun sais taulut teetettyä ja kaikki tavarat paikoilleen nii olis bueno. Yritin saada kuvaavaa kuvaa maton pehmeydestä mutta ei oikeen onnistunu, mut tässä nyt esittelen kynsiäni.


Vihaan kun Facebookissa näkee että ihmiset näkee viestit samantien, mutta ignooraa täysin. En puhu enää kellekään tai jotain sinnepäin. Kisu vois tulla nukkumaan, on ikävä sitä. Se näyttäyty tänään kyllä nopeesti, mut ei oo kerenny viel tavata mun mattoa.

np. Maj Karma - Sid & Nancy

Ei kommentteja: