lauantai 23. maaliskuuta 2013

You kinda know how to explode it

Eilisen ajattelu tuo hymyn huulille. Välittämättä aamuisesta ikävästä jälleennäkemisestä ja alisuorittamisen puolelle menneistä juoksutesteistä. Myös Ikea aiheutti hajotusta, kun kaappeja kokoillessa tajuttiin et meillä on kolme kaappia, mutta kuus ovea. Jumalauta ei helvetti.

Ilta oli aikamoinen. Ei tarvinnu olla mitään. Voisin kyllä harkita tutustumista käsitteeseen kohtuus. Mutta mulla oli törkeen kivaa. Ennenkuulumatonta Nukkeilua, aivan ihania ihmisiä. Erittäin ilahduttava puhelu ulkomaailmasta. Onko sulla kaikki hyvin  -snadisti kummitteli, mutta muuten tämä oli hyvä. Traagisekshan se sitten meni kyllä. Mutta se kuuluu asiaan, ei ole ilta eikä mikään jos puukko ei vilahda. Se on tikki nyt. Vitsi ei ollut omakeksimä.


Koomailu sohvalla, ja veri maistuu suussa. Fiilis sinänsä ihan jees. PUK-koodin metsästys on paras kuten myös jumalautaeihelvetti SINÄ. Muumilaastaritkaan ei ole yhteistyökykyisiä, nykyinen ratkaisu vaan repii kokoajan tota haavaa auki. Parempi olla hiljaa, tämä oli hyvä.

np. Envoikkaansanoa, odota vaihdan biisin, noni ja Flibber - Problem Child

Ei kommentteja: