tiistai 12. maaliskuuta 2013

Turn your back and hate me

Kysymykset tarvii vastaukset, täs niitä olis kera muutaman erittäin edustavan kuvatuksen kera.

Miksi?
Koska Saatana sanoo: "Niin."

Mitä kukko sanoo?
Mitä ikinä opetat sen sanomaan, ystävä hyvä. Ykskään meidän kukoista ei ikinä oppinu sanomaan muutaku KUUUKKKOKRRRRRRIEIIEIEKUU, eikä siihen ollut kiva herätä. Koitin opettaa ne mm. laulamaan Jaakko-kultaa.

Kerro meille elämäntarkoitus.
Elämän tarkoitus on syntyä pohtimaan, mikä helvetti tämän kaiken tarkoitus on ja sitten kuolla. 

Miks leffojen ajat merkitään tyylillä 130min, eikä vaikkapa samaa aikaa käyttäen tyylillä 2h 10min?
Koska kuka ikinä niitä merkitseekään esim dvd-koteloihin tahtoo ihmisten pitävän yllä koulunpenkillä oppimiaan matemaattisia ratkaisumalleja joiden avulla tuon muuttaminen tuntia-minuuttia -muotoon on yksinkertaista.

Kerro sun seitsemän lempibändiä lyhyillä perusteluilla.
Pystyn nimeämään kolme; 69eyes. HIM. Children of Bodom. Nämä on olleet mulle todella tärkeitä orkestereja läpi pienen elämäni, ja kuulostavat kaikki helvetin hyvältä, ei siinä suurempia.


Tumblr vai twitter?
Twitter lagaa harvemmin, ja se on muutenkin käytännöllisempi ja sieltä löytää ihmisiä helpommin, kaikenlisäks se on paras. Toisaalta, oon vakuuttunut siitä, et koko Tumblr on aineissa koska siellä on aina niin paljon kaikkee äärettömän hauskaa. Unohtamatta kaikkia hirveen hienoja potretteja kaikista. Mutta Twitter!

Tykkäätkö piiiiitkistä lämpimistä (tai kuumista, miten vaan) suihkuista?

Aika harvoin tykkään, normaalisti käyn mahdollisimman nopeesti kaikkien mielestä liian kylmässä suihkussa, mutta mä en ihan hirveesti tosta vedestä tykkää. Ellei se sada taivaalta.

Kirjoita meille joku mukava lause ruotsiksi.

Min katt just har öppnat dörren til mitt rum.

Minkälainen tyttöystävä/vaimo/yms oot?

No varmasti ihan perseestä!

Tykkäätkö donitseista?
Ihan liikaa.

Sun paras ystävä on... (kerro meille jotain pientä hänestä)
Paras. Empaattisin, hauskoin, sanavalmein. Toisaalta myös ärsyttävin ja hirvein ihminen ikinä, mutta kaikki tietää että kahta viimesintä en tarkota. En todellakaan. Ikinä en ole tuntenut ketään niin vahvaa, enkä tuntenut itseäni yhtä vahvaksi kenenkään muun kun hänen seurassaan. Mulla on vieläkin ongelmia siinä, et kenen kanssa mun nykyään kuuluis jakaa päärynänsyöntihetket. Kaipaan joka hetki, ja olen pahoillani etten jaksanut pitää lujempaa kiinni. Niin pieni, niin viaton, liian hyvä kuolemaan.


Tykkäätkö kattella leffoja? jos, niin minkälaisia? Mikä on paras näkemäsi lehhhva?
Tykkään, oi kyllä ! En tykkää hirveesti scifijutuista, eikä sotaleffatkaan oikeen inspaa, mutta oikeestaan kaikki muu menee! Joitakin puhuttelevimpia/koukuttavimpia/muuten vaan parhaimpia leffoja mainitakseni.. V for Vendetta, Phantom of the Opera, LotRit, Pitkä kuuma kesä, Rockstar ymsymsymsyms.

Mitä pelkäät?
Itseäni, ihmisiä, ihmissuhteiden luomista, vettä. Jonkinasteinen kammo on myös värittömiin käärmeisiin siis esim. kyy, koska sitä ei nää tuol ku kuljeksii jos sellaseen törmää, mut joku sellane oranssi käärme on ihan okei koska sen huomaa.

Mitkä on tän hetkiset fiilikset?
On tosi kulutettu olo, toisaalta vihanen, toisaalta vaan pettyny ja laiska, hallitsematon, irtonainen. Aika pimeä.

Miksi mun tukka on juuresta pinkki ja muualta punanen?
Koska se vaan voi.

Miksi kaikki sanat rupee kuulostaan ihan omituisilta kun niitä toistaa monta kertaa?Koska niitä kerkee miettimään ja miettiminen ei yleensä ole hyvä. Joten ei kannata! Ei myöskään kannata alkaa palotella sanoja pienempiin osiin ja miettiä niitten yhteyksiä toisiinsa, koska no, hyljeksiä. Miettikää. Hylje - ksiä. Hylje. Oinkoink.


Mitä näät oikealla puolellasi?
Hiiren, kasan papereita (oi kyllä, to-do -pino!) ja oikein kivan kehystetyn kuvan musta ja Ellasta. Sekä seinän, jossa varjoja.

Missä haluaisit olla ja mitä haluaisit tehdä juuri nyt?
Haluisin johonkin missä on ihmisiä, eikä tarvii tehdä mitään. Vois vaan olla, rentoutua, keskittyä ei-mihinkään ja kohta huomata miten hymyilee. Paikalla ei niin olis väliä.

Yksi ruoka, jota sinun pitäisi syödä koko loppuelämäsi. Mitä se olisi?
Aurajuusto.

Haluaisitko lävitstyksiä tai tatuointeja?
Tatuointeja ainakin. Tai ainakin tatuoinnin. Tai pari.

Haluaisitko koskaan naimisiin?
Ehkä, ehkä en. En tiä.

Mikä on sun rakkaudenkohde/kohteet tässä iässä?
Vapaus. Ainaki. Ei tarvii tavallaan vielä välittää mistään, mua ei oo sidottu vielä mihinkään, mä voin mennä jos mä haluan. 

Lempiympäristö? esim. koulu, koti, harrastus?
Missään ei ole turvallisempaa kun futiskentällä, sinne on hyvä paeta. Toisaalta, koulu ympäristönä vaikuttaa muhun hirveen positiivisesti, sinne on hyvä mennä ja siellä on pääosin hyvä olla. Mun huone mummulla on kans paras.


Mikä on tän hetken lempibändi ja -biisi?Täytyy todeta, että KORN. Ja Twisted Transistor. Ihan vaan koska on hirveen heikko fiilis kokoajan, ja tästä on sellanen voimaorkesteri mulle kehkeytyny että jalat suuhu!

Mikä halajaisit olla "isona"?

En tiedä mikä halajan olla, mutta tiedän, etten halua istua toimistossa kaheksasta neljään viitenä päivänä viikossa. Haluan tehdä jotain mikä vaikuttaa edes yhteen ihmiseen jollain tavalla suuresti ja ilmaista itseäni jotenkin. Mä haluaisin nähdä tulevaisuuteni kameran takana, maalitolppien välissä numerolla 1, tai järkkäämässä suuremmankin kokoluokan häppeninkejä. Toisaalta kokoajan kutkuttelis enemmän palata radalle kisaamaan, koska tiedän voivani löytää sieltä suurenkin tulevaisuuden. Mutta realistisesti ajateltuna mikään edellisistä ei tunnu saavutettavissa olevalta.

Mikä on paras päivä viikossa?
Se päivä, kun sattuu olemaan tekemistä silleen sopivasti suhteutettuna omaan jaksamiseen. Tiistai on jees, perjantai ja lauantai kans. Riippuu täysin. 

Lempituoksusi?
Sade. Ja entisen seurani melontavaja. 

Jos saisit nyt 100 euroa käteen, mitkä KOLME asiaa sillä ostaisit?
Lentolipun Edinburghiin, purkkapussin ja kuivashampoota.

Listaa tämän viikon top-5 parhaat biisit.
Alice Cooper - Cleansed by Fire
Children of Bodom - I'm shipping up to Boston
Dope - Another day goes by
Billy Joel - Piano man (lähinnä soittelun takia)
System of a Down - Lost in Hollywood

np. Seether - No Resolution

Ei kommentteja: