keskiviikko 6. helmikuuta 2013

I'm feeling cold today, not hurt just fucked away

Nikki Sixxsin Heroiinipäiväkirjat ehkäisi tänään ratkaisevasti täydellistä hajoamista. En tiedä mistä alitajuntani syövereistä sen mieleeni sain, mutta kun kiipesin opinahjoni neljänteen kerrokseen tekemään espanjan koetta, mulle tuli sellanen vahva tunne että mun on pakko saada kyseinen kirja käsiini heti kun saan sen typerän kokeen tehtyä tai en pysy kasassa. Olo oli järkyttävä, ja koe meni täysin alisuorituksen puolelle. Tiedän että olen parempi kun se korkeintaan kutonen, joka sitä paperin ylänurkkaan tulee koristamaan, antaa ymmärtää. Mutta sain kun sainkin em. kirjan käsiini ajoissa ja keskityin sen selailuun ja satunnaiseen lueskeluun istuen lattialla kirjahyllyjen välissä. Yllättävän rauhoittavaa, jonkin aikaa siinä vietettyäni olinkin jo taas kykeneväinen vääntämään jonkun hymyn tapasen naamalleni ja palaamaan ihmisten ilmoille.

Ja mä en todellakaan tiedä, miten se kirja vaan onnistuu luomaan toisinaan niin suurta turvaa, toisinaan taas sekottamaan koko pakkaa entisestään. Kovin on hieno kirja.

Tein mielettömän hyvää ruokaa. Pelästytän itseäni joka kerta enemmän sillä, miten hyvää ruokaa saan tehtyä. Toisaalta, saako bataatista tehtyä mitään pahaa? Se on kyllä yks niistä neljästä ruoka-aineista, joihin voisin ruokavalioni rajoittaa koko loppu elämäkseni kyllästymättä. Miksen voi tehdä pahaa ruokaa? Mä en voinu olla lähtemättä juoksemaan, välittämättä siitä miten paljon se sattui. En kerenny edetä kun viis metriä ovesta keräilemättä, ja sitten vähintään kymmenen metrin välein oli ainakin erittäin lähellä etten tehnyt tuttavuutta maankamaran kanssa. Ja sitä kivun saatanallista suuruutta.  Mutta ei voinut pysähtyä, ei voinut lopettaa. Luovuttaminen on luusereille, ja mä todellakin teen kaikkeni etten mä olis yks niistä. Kaikki mahdolliset henkilöt kokoontuivat päähäni huutamaan kilpaa, kaikkia olis pitänyt kyetä kuuntelemaan.

Jos joskus vaikka jotain einiinnegatiivista.
Huomenna sitä Abbaa sitten viimestä kertaa hetkeen, toivottavasti. 

np. KoRn - Right now (en pääse nyt yli tästä orkesterista)
Ps. 
"FUCK YOU TOO!" YOUR SCREAM'S A WHISPER
Pps. Hui saatana, siirryin näköjään kirjottamaan omalla nimelläni.

1 kommentti:

TIINA kirjoitti...

Olet oikeassa. Bataatista ei yksinkertaisesti saa mitään pahaa. :D