torstai 21. helmikuuta 2013

Get out of my way, I'm off to Spain

Pimeä moottoritie, yö. Mukava matka, tuijotan tietä. Ajatuksia on liikaa eivätkä ne osaa navigoida itseään yhtään, säntäilevät sinne tänne, ollakko vai eikö olla. Aka menee nyt liian nopeasti, voisin istua tässä ikuisuuden. Ring 3, österut. Joko nyt?

Vähien tavaroitteni kanssa autosta noustessani mummot katsoo paheksuen. Löydän kohtalotoverin ja rupattelen tämän keesipään kanssa parin savukkeeen verran. Kohtaamme vielä elektroniset haasteet yhdessä kunnes erkanemme. Lämpimämpää halia ei olis voinut toivoa. Kiitos näistä hetkistä sine edes täysin tuntematon, olemuksesi muistan ikuisuuksiin, kuten myös sanomisesi. Tälläisiä kohtaamisia haluan lisää.

Ylihinnoiteltua mustaa kahvia Iittalan punaisesta mukista. Vartija kävelee ohi ja hidastaa pöytäni kohdalla, irvistää. Koen täysin korrektiksi irvistää takaisin. Tässähän kerkeisi vielä soittaa jollekin. Taidan kuitenkin jättää väliin. Tutut varmaan heräilee näihin aikoihin ja tajuaa olevansa auttamattomasti myöhässä. Itse olen ajoissa, ja hyvinkin ajoissa itseasiassa. Kukaan ei tarkista henkilöllisyyttäni. Naurattaa.

Mä alan olla mietintäni tehnyt. Kaiken keskellä mua ei enään pelota. Nyt nään kirkkaasti. Ei tärisytä. Se kaikki on nyt vain lukuisia naarmuja, mutta kaikki on nyt alussa. Älkää kertoko, että se olisi väärin. Nyt on vahva olo. Hymy huulilla, mutta ehkä jossain määrin haikea sellainen. Tällä hetkellä ei pahaa sanottavaa. Ihmiset, olette hienoja. Pitäkää hymyä yllä. En ole edes muodon vuoksi pahoillani.


Dont lose hope, I'll be back home before you even know it
Dont lose hope, I've said it before but I'm always gonna mean it

Ei kommentteja: