tiistai 2. lokakuuta 2012

Sinä yönä punk heräsi henkiin

Lauantain Madcraft & Pyhät Tepot oli huippua. Madcraft meni Alman ja Hetan kanssa eturivissä, Pyhät Tepot sitten oikeestaan Petun kanssa lavalla. Heha. Mutta olihan se, rakastuin Teppoihin lujempaa kun ikinä, hävettää myöntää mut toi oli mun niiden eka keikka. Popittelin niitä sitten loppuillan yksikseni Puotilassa. Muutama kuva.







Tiinakin saapu joskus aamuyöstä kotiin, mä varsin pirteenä menin sillon avaamaan sille ulko-ovea. Hehhe sitä iloisuuden määrää. Sunnuntaina harrastin kallista kahvia ja kävelyä Kiasman Alkolta Kisahal.. kröh siis steissiltä Töölöön. Siis kuin outo tunne oli se, kun pukuhuoneiden ovien eessä seisoskelee tärkeän näköinen miekkonen jolla on radiopuhelin kädessä. Se kysy multa, kumpaa joukkuetta oon, ja vastattuani se alko hirveesti pahottelemaan että meidän koppeihin ei oo vielä keretty tuoda kahvia yms. Yritin vakuutella sille et se on ihan okei mut toisaalta sisäinen piruni heräsi ja melkeen vaadin parempaa palvelua.

Pelailtiin tosiaan Suomen cupin pikkufinaali, jännä oli peli, pallo hirveä ja voitto napsahti. Sitä onnen määrää! Jäätiin kattomaan finaalia, Emppu oli kunnon pillerinpyörittäjä ja kotimatkalla se nöyrä 2000€ shekki oli kokoajan tiellä. Sitä onnen määrää.

Nyt selaan tumblrissa soccer problemssei, nää on kaikki niin osuvia et voisin jakaa tän kaiken koko maailmalle.

np. Pyhät Tepot - Hautausmaan boogie

Ei kommentteja: