tiistai 23. lokakuuta 2012

Hard to starboard, stay the course

Laivalla aika pysähtyy eikä liiku eteenpäin yhtään. Ainoita huvituksia oli karaokessa laulava Hillevi ja bingo. Lapset luuli saavansa mennä hippaa mun lähettyvillä, joo saa ehkä mun painajaisissa. Teki mieli pistää ne kävelemään lankkua.

Lähinnä vietettiin päivät pyörien ympyrää ympäri kaupunkia. Aina kun tuli kahvintarve, yritettiin löytää joku kivan näkönen kahvila, mut ei. Päädyttiin joka päivä Gamla Staniin kahville Chockladkoppeniin. Ihan loistava ihan parasta tosi vahvaa kahvia ja täydellisiä mutakakkuja ja muffinsseja ja ah. Siellä myös tajusin oikeesti miten rentoo musaa Royal Republic tekee, nyt tää soi lähinnä repeatilla. 


Gamla Stan ei päästäny meitä oikein pois otteestaan, oltiin siellä aika paljon. Sieltä löyty kauheesti kaikkee kivaa, mut ei löydetty sitä superlevykauppaa mitä pitää se joku suomalainen ja se harmitti. Liljeholmenissa vietettiin kyl yllättävän paljon aikaa mutta toisaalta, sielhän me asusteltiin.





Kisuja näky ihan hirveesti, ainakin vilaukselta. Katukisut on parasta ja niin raasuja. Yks vaan kökötti sängyn alla eikä liikkunu, muut vaan sinkoili ympäriinsä. Annalla oli maailman kaunein kissa. Mut se ei antanu ottaa itestänsä kuvaa. Sit Annalla oli maailman pehmein kissa, ja se oli hirvee linssilude. Ja aika kiva. Siinä se sitten on, ainoa kisu josta sai ottaa kuvia:


Ihan oli mukava breikki, olisin vaan voinu jäädä esim. vuodeks pidempään. True story. 

np. Royal Republic - 21st century gentlemen

Ei kommentteja: