sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jos Parkanoon haluat mennä nyt

Parkanossa, sateessa ennen kymmentä aamulla seitsemän kilometrin käveleminen ei ole hirveän mieltäylentävää. Vaihtoehtoja on kaksi; liftaa tai kävele. Liftannut olisin, jos olis ollu jotain liikennettä! Tuli mua kaks autoa vastaan; toinen oli rekka, ja toinen mopoauto jota ajoi sellanen vanhahko mies. Että joo. Loppuenlopuks jouduin kyllä kävelemään vaan 3,5 kilometriä, kun sellainen söpö vanha pariskunta otti mut kyytiin ja heitti Urheilutalolle.

Music Against Drugs -kiertue oli siis Parkanossa perjantaina. Uusia ja vanhoja tuttavuuksia, kahvia ja poikkeuksellisen hyviä paikallisia bändejä. Tein pohdintatyötä, ja päädyin tulokseen että Parkanossa ei oo muuta tekemistä kun opetella soittamaan hyvin. Siis nää kaikki kolme paikallista pumppua osas kerrankin soittaa!

Siis yhden bändin aikana olis oikeesti voinu pistää pitin pystyyn, ja vähän näytti muutamat pojat siltä et olis lähteny pyörimään, mutta ei sitte lähteny ja oli harmillista! Mutta ai että, viimenen näistä vetäs coverin Enter Sandmanista! Eikä vetäny mitenkään huonosti, lämmitti vanhaa sydänthäin.Loppuillasta löydettiinki ittemme Tiian ja Riinan kanssa lavalta soittamasta ilmakitaraa tämän iloisen hipedihop-kappaleen tahtiin, jonka jälkeen lukittauduttiinkin aika visusti bäkkärille lorvimaan ja keskustelemaan Saabeista sun muusta. Olihan ne Ruutanan tappajalehmätkin pakko mainita. Yöllä faija haki mut Ruutanaan, jee pääsen laskuttamaan bensoja!

Jälleennäkemiset oli niin iloisia pitkien näkymättömyyksien jälkeen, mutta kivempi noita Tiiaa ja Riinaa ja Hennaa olis nähä useemmin. Katellaan jos lähen vielä syksyllä MADeille niin siellä sitte!

np. Mokoma - Mieli sydäntä syyttää

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

mul on videoo tei ilmakitaroinnista! :D

Hebaa kirjoitti...

HAHAHA VOI JUMA!:D en o varma onkse korrektia materiaalia julkisesti esiteltäväks mutta pystyks heittää se johki et saan nauraa itteni kuoliaaks täällä! (tai vaihtoehtosesti hävetä jossain kellarin nurkassa olemassa oloani)