torstai 30. toukokuuta 2013

Jag vill ta du till Mixei

Aurinko, huippu porukkaa, pari soittotaitosta eliötä, aivan hillittömän hauskat juontajat ja sitten sitä musiikkia. Niistä koostui tämän vuotinen Halufest! Ja ei, vaikka siellä oli esiintymässä mm. Erektiohäiriö, ei se silti ole ainakaan suoranaisesti mikään seksuaaliterveysyhdistyksien kokoontumisajotapahtuma. Taas todistin itselleni, että Hatanpään lukiossa on jotain todella mahtavaa. Vielä kun eilen illalla epäilin hiukan meidän menestystä tän tapahtuman suhteen, niin oli aivan huippua kun kaikki meni erittäin putkeen. 

Olis vähän liian mainstream laittaa tähän nyt liuta kuvia esiintyjistä, joten tänään kohdistan huomioni kauniisiin ihmisiin. Sorry, not sorry, toivottavasti osaatte nauraa itsellenne. On siellä yks ihan huippuotoskin. Vaikka laatu ei ole hirveän mairee yhessäkään. Pahoitteluni!


Pakko mainita: LOREAL!


Kun oli itseään polttanut auringossa kello 8-16, oli hyvä siirtyä Tammelaan, jossa tuli tehtyä historiaa paikallisderbyn merkeissä. Oli hienoo kattoo, miten niistä naisista löyty taistelutahtoa! Ennen kun alko haista luovutukselta. Mutta voi että kuinka ylpeä mä olen joka tapauksessa. On se mun joukkue, on se.

Mutta sinulle en löydä sanoja. Kiitos.
Hiljaisuus toimii vieläkin.
(Ja ruotsalainen iskelmä.)

np. Miikå - Guld hamster

Ei kommentteja: