lauantai 18. huhtikuuta 2015

Elonmerkkejä

Kirjoittamiselle otolliset fiilikset ovat olleet kiven alla viimeaikoina, ja jos ne ovat alkaneet päätään nostaa, ovat ne myös kaikonneet lähes samantien typerien vastoinkäymisten tai muiden myrskyjen takia. Nyt vein Tiinalta kysymyksiä, joihin annan vastauksia.
(Ideana olisi kehittää seuraaville vastaajille omat kysymykset, mutta en taida jaksaa.)


1. Millä keikalla olet viimeksi käynyt? Kerro jotain siitä!
Viimeisimpänä kävin katsomassa Hardcore Superstaria Pakkahuoneella. Vielä kuusi tuntia ennen keikkaa en ollut menossa, mutta löysin itseni kuitenkin eturivistä. Upeinta oli, että lämppärinä ollut Barb-Q-Barbies oli juuri sellainen kun olin ajatellut; saatanan kova. Tällä kertaa en HCSSn livemeininkiin pettynyt, vaan aivan päin vastoin.

2. Mitä toivot tänä kesänä tapahtuvan?
Vielä epätoivoisesti odotan saavani töitä, mutta niitä ei tällä hetkellä ole näköpiirissä. Toivon, että pääsen kesällä ajamaan autolla jonnekin kauas ja tsiigailemaan maailmaa jostain korkealta. Toivon aamujen olevan kauniita, jotta voin jälleen juoda aamukahvini kalliolla tai vaihtoehtoisesti pyöräillä torille sen tekemään. Toivon festarireissuja, ystäviä, uusia tuttuja, kauniita maisemia ja loputtomia auringonlaskuja.3. Mitkä kolme karkkia ovat parhaimmat irtokarkkihyllyllä?
Punamustat isot pääkallot! Ja ne ympyräkartion muotoiset valkoiset ja punaiset suklaasetit. Kolmantena varmaan vanhat autot. Nimenomaan mustat sellaiset.

4. Kuinka monta tuntia vuorokaudessa pitäisi olla, jos saisit päättää?
Pitäisi olla hetkonen aikaa nukkua, käydä töissä, seikkailla ympäriinsä, tehdä ruokaa, pitää huolta sosiaalisesta elämästä, kirjoittaa, neuloa, katsoa seuraamansa tv-ohjelmat, käydä reeneissä ja salilla, hoitaa vapaaehtoishommat ja huolehtia snadisti kämpän siisteydestä. 
Tämän perusteella minun vuorokaudessani tulisi olla noin 30 tuntia,
jotta ei tulisi joka päivä aivan kamala pula ajasta.

5. Minkälaisen sohvan haluaisit omistaa?
Pehmeän ja täydellisen kokoisen. Sellaisen mihin mahtuu helposti kaksi möllöttämään katkomatta jalkoja. Tällä hetkellä se saisi olla kuosiltaan mustavalkoinen, mieluiten jotain upeaa grafiikkaa. 6. Unelmiesi hiukset?
Ainahan voi unelmoida. Jos mun hiukset ei olisi sellaiset kun on, tahtoisin että ne olisi super pitkät ja hyväkuntoisen näköiset, sellaiset yksinkertaisesti upeat. Mutta vietän erittäin harvoin aikaa unelmoiden muunlaisista hiuksista, koska tykkään omasta pehkostani aivan tajuttomasti.
Onhan se nyt upea.

7. Viitsisitkö laittaa kuvaa lemppari kahvikupistasi?
Tottahan toki viitsin. Mutta niitä on kyllä useampi, erilaisiin kahvihetkiin. Arkiaamuina, kun ei ole kovinkaan paljoa aikaa tuhlattavaksi, käytössä on joko kuppi, jonka kyljessä komeilee Pikku Myy tai Tiinan pärstä. Jos tulee paljon kahvinjuojia kylään, käytän Tiinan koristamaa kuppia ja annan muille ne nätimmät. Sunnuntaiaamuihin, yökahvitteluun ja kaikkiin hetkiin joina voi pyhittää runsaammin aikaa kahvinjuontiin, käytän jättimäistä punaista pelastajaa, jonka sisuksiin voi kaataa huoletta yhdeksän desiä kahvia. Tällä oli musta kaveri, mutta hän hajosi.8. Minkä lukeminen on kesken?
Pääsykoekirjojen. Kaksi kolmesta lukematta.

9. Minne matkustit viimeksi bussilla, polkupyörällä, junalla ja taksilla?
Parhaillaan istun linja-autossa kohti Helsinkiä. Polkupyörällä ajoin viimeksi varmaan töistä kotiin ennen suurta sairastelujaksoani, junalla matkasin Nokialle viikko tai kaksi sitten. Taksia hyödynsin eräänä myrskyisenä yönä kun olin päätynyt kauas kotoa, ja jalkojeni kantovoima oli noin sadan metrin verran.

10. Mitä soittolistaltasi löytyy tällä hetkellä?
Yksittäisiä hirveän hyviä biisejä, kesän lähestyessä enemmän iloista fiilistelymusaa. Every Time I Die, The Throbs, The ClashShiraz Lane, Pariisin Kevät ja Apocalyptica ovat osuneet tällä viikolla useasti kohdalle.

11. Mitä reseptiä sun on pitänyt jo pitkään testata, muttet vielä ole saanut aikaiseksi?
Näitä on kyllä vaikka kuinka paljon, mutta sanotaan nyt vaikka seitan-ananaspasta, tofuviskipihvit, se sellainen blooming onion bread -setti, tuhat erilaista pataruokaa, falafelien uusintayritys, punaviinisuklaakakku, ai että, vaikka mitä. Mun kirjanmerkeistä löytyy noin tuhat muistiin pistettyä reseptiä sulassa sovussa talteen laitettujen neuleohjeiden kanssa. 

---

Olen kuitenkin poikkeuksellisen täynnä iloa, vaikkei kirjoittaminen tai välttämättä mikään muukaan ota sujuakseen. Mutta kyllä minä vielä kirjoitan, kun tähdet ovat kohdallaan.

Ei kommentteja: