maanantai 10. kesäkuuta 2013

You tell me how I can fly away

Eilen oli hyvä päivä. Aamupalaksi itsetehtyä ananasjäätelöä tuon yhden vantaalaisen sankarin kanssa, hyvää musiikkia ja ihmettelyä. Festarireissujen kuviot alkoi selkeytyä ja se jos mikä on helpottavaa. Suuntasimme Tampereelle jossa erkanimme eri teille, itse menin bodaamaan salille.

Parin tunnin bodailun jälkeen tieni vei Koskenrantaan, jossa istuin hetken Ellan kanssa. Lähdimme metsästämään ilmaista jäätelöä huonoin tuloksin, josta hirveän masentuneina siirryimme Laukontorille kuuntelemaan Saunasta kantautuvaa livemusaiikkia. Loistavat ideat johtivat meidät Leinolaan tekemään epämääräisen näköistä munakokkelia ja juoruilemaan kaikesta mahdollisesta.

Tuntien ja taas tuntien juoruilun jälkeen palattiin takaisin livemusiikkia kuuntelemaan ja raikkaasta ulkoilmasta nauttimaan. Hatebreed kuulosti yhden biisin verran aivan loistavalta, ja Volbeat sopi chillailufiilikseen mahtavasti. Bongailtiin Ratinansiltaa käveleviä tuttuja, ja Väinön, Aleksin ja Miikan bongattuamme lähettiin perään.

Istuttiin hetki Subissa, muut katos ja palasin vielä kuuntelemaan Volbeatin vikoja tahteja. Sitten metsästin itselleni taasen seuralaiseksi Tiinan ja palasimme uljaalla ratsullani kylmää viimaa uhmaten Ruutanaan.

Mulle käy tällänen. Vain puhua, suunnitella ja haaveilla. Hyvässä seurassa naurulla ja lintujen jarruttamismetodien seuraamisella höystettynä. Iloitsen kovin siitä, että mulla on Ellan kaltainen kaveri. Se pitää mua outona ja ollaan oikeesti aika erilaisia mutta yllättäviä yhtäläisyyksiä meistä löytyy, ollaan vähän niinkun kolikon kääntöpuolet. Kiitos.

Ei kommentteja: